Svingdører er den typen dører som tilbyr bekvemmelighet. Dette er fordi de kan åpnes eller lukkes selv om de ikke har dørhåndtak.

Disse typer dører er tilgjengelige i full størrelse og halv størrelse. Svingdører som er i full størrelse fyller opp døråpningen mens de mindre vanligvis er halvstore. De dekker bare den midtre delen av passasjen. Et eksempel på sistnevnte er salongdørene. De skiller to spesielle områder, men de fortsetter å vise synlighet mellom disse sammenhengende områdene. Disse mindre dørene har en tendens til å legge mer vekt på stil fremfor funksjon siden de ikke er effektive til å blokkere lyd eller begrense sikten.

Svingdører som kommer i full størrelse brukes ofte i restauranter, siden de har muligheten til å skille to rom som kjøkken og spisestue. Disse dørene gjør det enkelt for servitørene å gå inn og ut av kjøkkenet for å hente og servere maten.

Svingdører er dyrere enn vanlige dører. Imidlertid kan folk få mer verdi når det kommer til funksjon. Dessuten gjør de fysiske egenskapene til denne typen dører at de ser mer tiltalende ut enn de vanlige dørene.

Legg igjen en kommentar