Hengslet

Når du tenker på en dør, er den standard hengslede modellen nesten alltid det du tenker på. Det finnes et bredt utvalg av hengslede modeller. Disse består vanligvis av et solid trepanel eller en variant med hul kjerne som er festet til karmen med 2 eller flere hengsler. Ekstra hengsler kan være nødvendig for å støtte de høyere dørene.

Bi-fold

Denne typen dør består av 2 paneler som er festet med hengsler og den foldes på midten når den åpnes. Den enkleste måten å forestille seg denne typen dører er en standard hengslet modell som har et ekstra sett med hengsler i midten. Denne typen er perfekt for mindre rom siden den har en dobbel fold.

Fransk

Disse dørene er fantastiske ved at de åpner et rom vakkert. De varierer også veldig i størrelse og i materialene som brukes til å lage dem.

Stabler

Stablere brukes vanligvis i yttervegger av boliger og åpner plassen til en hage.

Glidende

Disse er ekstremt funksjonelle i mindre rom og utnytter plassen optimalt. Skyvevarianten med lommer lar deg også skjule dem inne i vegghulene

Sikkerhetsskjerm

Disse tilbyr en måte å legge til ekstra sikkerhet til frontinngangen til huset, og gir også sollys og ventilasjon når det er nødvendig.

Storm

Dette er glassdører som er innrammet i tre og monteres utenfor ytterdør. De holder hjemmet ditt tett innelåst selv om det slipper inn lys.

Legg igjen en kommentar